Witte kool buitenste bladeren en kern verwijderen.
Fijn in reepjes snijden, wortelen schillen en in julienne snijden.
Pijpajuin fijn snijden ,rozijnen laten weken in koud water.
Meng de wortelen met de witte kool, roer de honing met de azijn los en meng dit met pezo onder de salade.
Smaak eventueel verder af met suiker en pezo, het resultaat moet zoet zuur zijn.
Bestrooi op het laatst met de pijpajuin.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Witte kool buitenste bladeren en kern verwijderen.
Fijn in reepjes snijden, wortelen schillen en in julienne snijden.
Pijpajuin fijn snijden ,rozijnen laten weken in koud water.
Meng de wortelen met de witte kool, roer de honing met de azijn los en meng dit met pezo onder de salade.
Smaak eventueel verder af met suiker en pezo, het resultaat moet zoet zuur zijn.
Bestrooi op het laatst met de pijpajuin.