Agnes-Sorellsoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 5 g Rundstong
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 20 g Roux
 0,67 gal Halfvolle melk
 83 g Champignons
 8,33 g Champignonsoep Knorr
 86 g Braadkip
 0,17 gal Room
 PeZo
 Water
1

Daags voordien de champignons reinigen en opzetten met de melk, afgedekt met boterpapier/bord bovenop en deksel, gaarkoken.

2

Snel afkoelen en in de koeling plaatsen.

3

De braadkippen opzetten in koud gezouten water en snel aan de kook brengen. Afgieten en opnieuw opzetten met 2 wortels, 2uien, pezo en laurier.

4

Onder het kookpunt laten gaar trekken gedurende 2 uur, snel afkoelen en in de koeling plaatsen.

5

De soepgroenten, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr, peper, champignonvocht en water gaarkoken.

6

De kippen pellen, rundstong in dunne reepjes {5cm. lang} snijden.

7

De soep mixen en binden met de champignonsoep Knorr, afsmaken (een hoeveelheid afnemen voor de diëten).

8

Verder binden met roux en room toevoegen, afsmaken en champignons toevoegen (een hoeveelheid afnemen voor de moslims).

9

Als laatste de kip en rundstong toevoegen en al roerend nogmaals goed verwarmen.

10

Afwerken met gehakte peterselie.

CategorieHACCP/Allergenen, , , ,

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 5 g Rundstong
 8,33 g Kippenbouillon Knorr
 20 g Roux
 0,67 gal Halfvolle melk
 83 g Champignons
 8,33 g Champignonsoep Knorr
 86 g Braadkip
 0,17 gal Room
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

Daags voordien de champignons reinigen en opzetten met de melk, afgedekt met boterpapier/bord bovenop en deksel, gaarkoken.

2

Snel afkoelen en in de koeling plaatsen.

3

De braadkippen opzetten in koud gezouten water en snel aan de kook brengen. Afgieten en opnieuw opzetten met 2 wortels, 2uien, pezo en laurier.

4

Onder het kookpunt laten gaar trekken gedurende 2 uur, snel afkoelen en in de koeling plaatsen.

5

De soepgroenten, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr, peper, champignonvocht en water gaarkoken.

6

De kippen pellen, rundstong in dunne reepjes {5cm. lang} snijden.

7

De soep mixen en binden met de champignonsoep Knorr, afsmaken (een hoeveelheid afnemen voor de diëten).

8

Verder binden met roux en room toevoegen, afsmaken en champignons toevoegen (een hoeveelheid afnemen voor de moslims).

9

Als laatste de kip en rundstong toevoegen en al roerend nogmaals goed verwarmen.

10

Afwerken met gehakte peterselie.

Notes

Agnes-Sorellsoep