14 theelepel Eidooiers
10 g Vanillesuiker
290 g Kristalsuiker
1 snufje Geevaporeerde melk Carnation (410gr.)
1,50 gals Alcohol 96%
1
Eierdooiers, suiker, vanillesuiker en geëvaporeerde melk mixen gedurende 10 minuten.
2
Alcohol toevoegen en 5 minuten mixen.
3
In zuivere glazen potjes scheppen, goed afsluiten en koel/donker bewaren (niet in de koelkast).
4
Na ongeveer 14 dagen is hij volledig ingedikt en klaar om te verbruiken.
Ingrediënten
14 theelepel Eidooiers
10 g Vanillesuiker
290 g Kristalsuiker
1 snufje Geevaporeerde melk Carnation (410gr.)
1,50 gals Alcohol 96%
Aanwijzingen
1
Eierdooiers, suiker, vanillesuiker en geëvaporeerde melk mixen gedurende 10 minuten.
2
Alcohol toevoegen en 5 minuten mixen.
3
In zuivere glazen potjes scheppen, goed afsluiten en koel/donker bewaren (niet in de koelkast).
4
Na ongeveer 14 dagen is hij volledig ingedikt en klaar om te verbruiken.