Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Zuurkool

Zuurkool

Ingrediënten

Per 10 personen



Witte kool

 0,750 st.

Witte wijn

0,125 dl.

Kippenbouillon Knorr

18,750 gr.

Melkerijboter

  15,625 gr.

Azijn

0,5 dl.

Water

2,5 dl.

Thijm


Laurier


Wortel


Ui


Pezo


Bereiding:

Witte kool machinaal in reepjes snijden en in een ruime kookpot met alle andere ingrediënten rustig gaar stoven [regelmatig omroeren].

Tijm, laurier, wortel en ui meestoven.

Als de zuurkool gaar is deze verwijderen.

Afsmaken met pezo.


HACCP/ALLERGENEN