Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Zalmfilet, spirelli met tomaat en dille

Zalmfilet, spirelli met tomaat en dille























Bereiding:

De tomaten halveren, zaden verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden.

Dille wassen, plukken en hakken.

De zalmfilet controleren op graten en portioneren.

Kruiden met pezo en bakken in een pan met hete olie (dikke stukken verder garen in de oven).

De melk koken (een hoeveelheid afnemen voor de diëten en op dezelfde wijze bereiden enkel wordt deze gebonden met aardappelzetmeel.), mixen en binden met de roux.

Gelijktijdig de tomatenpuree, lookpasta en kruiden bij doen.

1/4 Uur voor uitserveren de tomatenblokjes onder de saus roeren en bij verwarmen.

5 min. voor uitserveren de dille onder roeren.

De spirelli gaarkoken in gezouten water met een weinig olie, dit voorkomt schuimend overkoken.

Als je de vis op voorhand in de pan enkel kleurt, regenereren in de combisteamer oven 130°C/30% vocht gedurende 10 min.