Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Wortel-mangosoep

Wortel-mangosoep



















Bereiding:

De wortelen, uien, kippenbouillon, peper en heet water aan de kook brengen.

½ Uur voor afwerking de mango toevoegen en gaar koken.

Mixen en passeren door een puntzeef, afsmaken met pezo.

Afwerken met dobbelsteentjes van mango.

Tip: de rijpe mango kan je ook vervangen door 117g. mangopuree (Boiron) uit de diepvries. Deze zet je de dag ervoor in de koelkast om te ontdooien. Doe de mangopuree bij de soep wanneer al de groenten gaar gekookt zijn, laat even opkoken en mix dan de soep enz.

Eventueel afweken met een weinig koriander.