Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Wortel-kokossoep

Wortel-kokossoep

























Bereiding:

Schil de wortelen, pel de uien en snij in grove stukken.

33 gr. Wortelen in julienne snijden en kort stoven in een lepeltje olie, kruiden en dit doe je op het laatst in de soep als garnituur.

Was de koriander en hak fijn.

Zet wortel, ui, kippenbouillon, lookpasta, tabasco (gember) met heet water op en breng aan de kook.

Laat pruttelen tot de groenten gaar zijn, mixen en daarna op een laag vuurtje de kokosmelk toevoegen (niet meer laten koken, kokosmelk stolt/schift).

Afsmaken met pezo.

Strooi de koriander in de soep, voeg de julienne toe en verdelen.