Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Witte wijnsaus

Witte wijnsaus

Ingrediënten

Per liter



Verse visbouillon (zie sauzen)

714 gr.

Blanke roux

200 gr.

Room 20%

0,8 dl.

Visbouillonpoeder Knorr

 28,57 gr.

Witte Wijn

1,4 dl.

Pezo


Bereiding:

Kook de verse visbouillon (zie sauzen) op (zonder kan ook, alleen water), voeg de witte wijn en visbouillon poeder toe en laat 1 uurtje pruttelen.

Mixen en intussen de roux toevoegen, opkoken en als laatst de room onder mengen (niet meer laten koken).

Afsmaken met pezo.

Voor een uitgesproken smaak op het laatst nog een beetje witte wijn op het laatst toevoegen.

Indien je vertrekt van alleen water dan moet je meer visbouillon poeder toevoegen.

HACCP/ALLERGENEN