Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Witte kool met bechamel

Witte kool met bechamel

Ingrediënten

Per 10 personen



Witte kool

 1,65 kg.

Halfvolle melk

93,75 gr.

Roux

37,5 gr.

Nootmuskaat

  31,25 gr.

Pezo


Bereiding:

De witte kool kern verwijderen en machinaal fijn ciseleren.

Gaar steamen, laten uitlekken.

Laten uitlekken.

Melk opzetten en aan de kook brengen.

De kokende melk mixen, binden met roux en afsmaken met pezo en nootmuskaat.

Beiden mengen.

Een hoeveelheid witte kool afnemen met en een bechamel bereiden met aardappelzetmeel gebonden voor de diëten.

Beide mengen.






  



HACCP/ALLERGENEN