Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Weetjes

Weetjes

Gastronorm formaat:      
32,5cm. op 53cm.

Catharina bakvorm:        
Rond (effen), 4,3 cm. hoog, onder Ø 20cm., boven Ø 22cm. Inhoud: 1,2Liter

Fondant:    
Bakkerijgrondstof (witte glazuur op gebak) goedkoop en makkelijk  te verkrijgen bij de bakker in kleine hoeveelheden in grote hoeveelheden bij de speciaalzaak.  

Pezo:          
Kruiden met
Peper en Zout, wordt soms al gemengd klaar gezet.

Silpat:       
Siliconen bakmat.

Roux:        
Bindmiddel van bloem en vetstof.

Bakplaat bekleden:    
Bestrijk een bakplaat met gesmolten boter (diagonaal en randen) voordat de boter opgesteven is het stuk boterpapier in kleven en aan de randen gelijk snijden.

Overkoken:       
(een grotere pot is een begin) kan je voorkomen door een lepeltje olie of klontje boter bij het kookwater te doen.