Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Vissoep

Vissoep

























Bereiding:

Soepgroenten, peper, tomatenpuree, 10 gr. visbouillon en heet water aan de kook brengen.

Een weinig water + 5 gr. visbouillon koken en hierin de 3 vissoorten (vb. zalm, koolvis en pladijs) gaar pocheren.

De vis uit scheppen en het vocht bij de soep doen.

Als de groenten gaar zijn de soep afsmaken met pezo.

Mixen, binden met de blanke roux (of maizena/water papje), room toevoegen en even aan de kook brengen.

Vervolgens de gehakte dille, vis en garnalen toevoegen, nogmaals afsmaken met pezo en verdelen.