Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Vissaus Belle Meuniere

Vissaus Belle Meuniere

Ingrediënten

Per liter



Witte wijnsaus

0,8 l.

Champignons

250 gr.

Grijze garnalen

 100 gr.

Halfvolle melk

 0,2 l.

Gehakte peterselie

weinig

Bereiding:

Was en reinig de champignons, snij in plakjes van 0,5cm dik.

Zet de champignons op met de melk, pezo en leg bovenop boterpapier met een bord.

Deksel er op en op een laag vuurtje laten gaar pruttelen.

Giet de melk van de champignons (deze kan je gebruiken voor champignonsoep of…)

Bereid de witte wijnsaus (zie sauzen).

Voeg op het laatst de champignons toe en laat de saus even opkoken.

Juist voor serveren de garnalen en peterselie toevoegen.










  


HACCP/ALLERGENEN