Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Vanillecrème met fruitcoctail

Vanillecrème met fruitcoctail













Bereiding:

De banketbakkersroom 1 dag voordien bereiden (zie banketbakkersroom).

De banketbakkersroom machinaal klontervrij kloppen, verdunnen met het sap van de fruitcocktail (zodat de crème minder romig proeft) intussen de slagroom half opkloppen.

Op lage stand de slagroom aan de banketbakkersroom toevoegen en kort laten draaien tot het geheel gemengd is.

De fruitcocktail afgieten en een kleine hoeveelheid in de potjes verdelen.

Verder afvullen met de banketbakkersroom, in de koeling plaatsen.

Afwerken naar believen.