Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Tomatensoep met basilicum

Tomatensoep met basilicum

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten oranje dv.

 133 gr.

Wortelen

100 gr.

Tomatenpuree blik                         

  67 gr.

Kippenbouillon Knorr

8,33 gr.

Tomatenblokjes blik

   88 gr.

Verse basilicum

4,16 gr.

Water


Suiker


Pezo


Bereiding:

De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.

De groenten gaar koken.

De soep mixen en afsmaken met pezo.

(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)

Soep verder afsmaken met pezo en weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.

Garnituur:

Fijn versneden basilicum en tomatenblokjes na de verdeling toevoegen.

HACCP/ALLERGENEN