Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Tomatensoep met basilicum
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Soepgroenten oranje dv. |
133 gr. |
Wortelen |
100 gr. |
Tomatenpuree blik |
67 gr. |
Kippenbouillon Knorr |
8,33 gr. |
Tomatenblokjes blik |
88 gr. |
Verse basilicum |
4,16 gr. |
Water |
|
Suiker |
|
Pezo |
|
Bereiding:
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.
De groenten gaar koken.
De soep mixen en afsmaken met pezo.
(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)
Soep verder afsmaken met pezo en weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.
Garnituur:
Fijn versneden basilicum en tomatenblokjes na de verdeling toevoegen.
HACCP/ALLERGENEN |
||
|
|
|