Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Tomatensaus

Tomatensaus

Ingrediënten

Per liter



Grote uien

167 gr.

Wortelen

167 gr.

Aardappelzetmeel

 6,67 gr.

Kippenbouillon Knorr

 11,67 gr.

Tomatenpuree

160 gr.

Tomaten vruchtvlees/zaden


Laurier

1/2 blaadje

Pezo


Suiker


Bereiding:

Wortelen en ui grof versnijden en stoven met weinig olie, samen met tomatenpuree, kippenbouillon, peper, laurier en water aan de kook brengen.

Het tomatenvruchtvlees apart rustig laten pruttelen, passeren door een zeef en het vocht aan de saus toevoegen.

Gedurende 2 uur laten trekken.

Mixen, afsmaken en zeven.

Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de saus binden (hoeveelheid voor diëten afnemen).

Verder afsmaken met een pezo en weinig suiker.









  


HACCP/ALLERGENEN