Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Tomatensalade met paprika

Tomatensalade met paprika

Ingrediënten

Per 10 personen



Tomaten

 750 gr.

Gele paprika

1/2 st.

Groene paprika

1/2 st.

Pijpajuin

0,125 bussel

Rode ui

 93,750 gr.

Olijfolie

0,25 dl.

Azijn

0,25 dl.

Peper van de molen


Zout


Bereiding:

Was de tomaten, paprika en pijpajuin.

Verwijder steeltje van de tomaat, halveer de paprika’s en verwijder de steel, zaadjes en witte stukken.

Reinig de rode uien.

Snij de wortels en achterste stukken van de pijpajuin.

Snij de tomaten in partjes, verdeel de halve paprika’s in 3 stukken en snij hiervan reepjes.

Halveer de rode uien en versnijd eveneens in dunne schijfjes, maak van de pijpajuin dunne reepjes.

Meng dit alles met de olijfolie, azijn, zout en peper van de molen.

Plaats in de koelkast.

Juist voor verdelen even omroeren en nogmaals afsmaken.







HACCP/ALLERGENEN


Geen