Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Thaise kippensoep
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Wok mix Ardo dv. |
80 gr. |
China mix Ardo dv. |
80 gr. |
Asian noedels Knorr |
6,67 gr. |
Kippereepjes |
30 gr. |
Kippenbouillon Knorr |
8,33 gr. |
Currypoeder |
2 gr. |
Lookpasta |
0,07 eetlepel |
Cocosmelk Boiron dv. |
50 gr. |
Maizena |
6,67 gr. |
Limoen |
0,07 st. |
Gember |
|
Bereiding:
Breng water aan de kook, voeg de Wok mix, China mix, currypoeder (gember), kippenbouillon Knorr en lookpasta toe. Laat de groenten rustig beetgaar pruttelen.
Bak intussen de kippenreepjes met een weinig olie licht bruin en laat uitlekken.
Voeg de noedels aan de soep toe en kook ze gaar, bindt de soep met een papje van water en maïzena. Roer de kokosmelk (limoen) onder de soep en gebakken kippenreepjes, warm bij maar laat niet meer koken (schiften).
Verder afsmaken.
|
HACCP/ALLERGENEN |
|
|
|
|
|
|