Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Thaise kippensoep

Thaise kippensoep

Ingrediënten

Per liter



Wok mix Ardo dv.

80 gr.

China mix Ardo dv.

80 gr.

Asian noedels Knorr

6,67 gr.

Kippereepjes

30 gr.

Kippenbouillon Knorr

8,33 gr.   

Currypoeder

2 gr.

Lookpasta

0,07 eetlepel

Cocosmelk Boiron dv.

50  gr.

Maizena

6,67 gr.

Limoen

0,07 st.

Gember


Bereiding:

Breng water aan de kook, voeg de Wok mix, China mix, currypoeder (gember), kippenbouillon Knorr en lookpasta toe. Laat de groenten rustig beetgaar pruttelen.

Bak intussen de kippenreepjes met een weinig olie licht bruin en laat uitlekken.

Voeg de noedels aan de soep toe en kook ze gaar, bindt de soep met een papje van water en maïzena. Roer de kokosmelk (limoen) onder de soep en gebakken kippenreepjes, warm bij maar laat niet meer koken (schiften).

Verder afsmaken.


HACCP/ALLERGENEN