Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai




Temperatuurnormen koeling en levering









Diepvries

Diepvriesproducten

-18

-15 tot -18





















Koeling vis

Verwerkte vis (gerookt…)

4

4 tot 7

Koeling vis

Verwerkte schaal-schelp-weekdieren (gekookt…)

4

4 tot 7









Koeling vlees

Vers orgaanvlees

3

3 tot 6

Koeling vlees

Vers vlees, evenhoevige gekweekt wild en groot wild

7

7 tot 10

Koeling vlees

Vers vlees van gevogelte, konijn en klein wild

4

4 tot 7

Koeling

Eieren

7

7 tot 10





Koeling

Gebak met creme of pudding

7

7 tot 10





Koeling

Gekoelde, gekookte (bereide…) gerechten, belegde broodjes

7

7 tot 10

Koeling

Zuivelproducten

7

7 tot 10





Warme producten

Bediening warme gerechten                

60

55 tot 60

Temperatuurnormen koeling en levering


Temperatuurnormen koeling en levering

                                                                                                                                    




4e   9e   

5e   10e   


Vervangen op: Temp. Test  Temp. Test

1e gebruik   6e   

2e   7e   

3e   8e   

4e   9e   

5e   10e