Afdrukopties:

Pompoensoep met sinaasappel

Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 33 g Wortelen
 33 g Grote uien
 467 g Pompoen
 0,17 gal Room 20%
 7,50 g Maizena
 0,02 ons Kaneel
 7,50 g Kippenbouillon Knorr
 1,67 theelepel Persappelsien
 PeZo
 Water
 Suiker
1

Oranje soepgroenten, wortelen, uien, kippenbouillon en peper met heet water op zetten en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

2

Zodra de soep kookt de pompoenblokjes en kaneel toevoegen. De soep gaar koken, intussen de sinaasappelen uitpersen (kan voor de helft vervangen worden door sinaasappelsap uit brik).

3

Als de soep gaar is het sinaasappelsap toevoegen, even opkoken, mixen, binden met een papje van water/maïzena en afsmaken met pezo en suiker.

4

Afwerken met de room (niet meer laten koken).