Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Tartaar

Tartaar

Ingrediënten

Per liter



Mayonaise

0,5 l.

Uien

150 gr.

Gehakte peterselie dv.

10 gr.

Kleine augurkjes De Vos Lemmens

 31,5 gr.

Pezo


Bereiding:

De tartaar 1 dag op voorhand bereiden.

De uien zeer fijn snipperen.

Kleine augurkjes afgieten en mixen tot kleine stukjes GEEN puree [indien de hoeveelheid te klein is een beetje melk toevoegen].

Mayonaise, uien, augurkjes en peterselie goed mengen.

De tartaar goed afgedekt in de koeling plaatsen.











  


HACCP/ALLERGENEN