Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Spruitensoep

Spruitensoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

133 gr.

Spruiten Ardo dv.

167 gr.

Kippenbouillon Knorr

10 gr.

Aardappelen

16,67 gr.

Soepballetjes

25 gr. 

Pezo


Water


Bereiding:

De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper op zetten met heet water en aan de kook brengen.

½ Uur voor afwerking van de soep de spruiten toevoegen.

Mixen en afsmaken met pezo.

Garnituur:

De soepballetjes even meekoken met de soep.

HACCP/ALLERGENEN