Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Slasoep

Slasoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

133 gr.

Ijsbergsla

0,267 st.

Halfvolle melk

0,66 dl.

Aardappelen

16,67 gr.

Kippenbouillon Knorr

6,67 gr.

Water


Pezo


Bereiding:

De groene soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen, peper en heet water aan de kook brengen.

Gaar koken en 20 min. voor afwerking de gewassen grof versneden ijsbergsla en melk toevoegen.

Mixen en eventueel een beetje bij binden (papje aardappelzetmeel en water),

verder afsmaken met pezo.

Afwerken met een chiffonade (reepjes) van ijsbergsla en soepballetjes.

Opmerking: zowel ijsbergsla als gewone sla zijn geschikt om soep van te maken.


HACCP/ALLERGENEN