Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Salade van sla en komkommer

Salade van sla en komkommer

Ingrediënten

Per 10 personen



Komkommer

482 gr.

Ijsbergsla

171 gr.

Lollo Bionda

128,57 gr.

Pijpajuin

 0,143 bussel

Pezo


Bereiding:

Komkommer met schil in brunoise snijden, de wortels verwijderen van de jonge uitjes en ciseleren.

De Lollo bionda reinigen, wassen (2 maal) en in kleinere stukken trekken.

De ijsbergsla reinigen, fijn ciseleren, 2 maal wassen en laten uitlekken.

De ingrediënten onder elkaar mengen en verdelen.

! ! ! Met vinaigrette, pas op het laatst onder de sla mengen. ! ! !





HACCP/ALLERGENEN


Geen