Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Rode kool salade met appeltjes

Rode kool salade met appeltjes

Ingrediënten

Per 10 personen



Rode kool

788 gr.

Appel zoet

150 gr.

Slaolie

0,375 dl.

Azijn

0,375 dl.

Suiker

50 gr.

Pezo


Bereiding:

Daags voordien:

Reinig de rode kool, snij in 4 en verwijder de harde kern.

Snij machinaal of met mandoline in zeer fijne reepjes.

Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes.

Meng met slaolie, azijn, suiker en pezo goed onder elkaar, proeven en verder op smaak brengen.

Afdekken en in de koeling plaatsen.

Dag zelf

Nogmaals goed mengen en opnieuw afsmaken.




HACCP/ALLERGENEN


Geen