Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Rijstpap op z’n Vlaams

Rijstpap op z’n Vlaams













Bereiding:

De melk koken, zodra ze kookt de dessertrijst onder roeren en het vuur lager zetten.

Na 5 min. nogmaals los roeren, saffraan toevoegen en deksel op zetten.

Tijdens het garen regelmatig omroeren.

Gaar pruttelen ong.25 min., eventueel bij aanzetten na 20 min. van het vuur en aan de kant met deksel er op laten verder garen.

Uitscheppen in potjes en laten afkoelen, zodra ze lauw zijn in de koeling plaatsen.

Pas afdekken als ze volledig afgekoeld zijn.

Suiker apart in potjes mee geven.

X-tra lekker als je per liter een vanillestok mee kookt.