Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Quiches met gerookte zalm en garnalen

Quiches met gerookte zalm en garnalen

Ingrediënten

Per 1 stuk



Bloem


Halfvolle melk


Gist vers of gedroogd


Zout


Melkerijboter

  

Ei


Maizena




Halfvolle melk


Eieren


Eidooier


Garnalen


Broccoliroosjes dv.


Dille


Walnoten


Gemalen kaas 30% vet


Gerookte zalm


Roquefort


Room 20%


Pezo


Bereiding:

Strooi de diepvries bladspinazie in een mand voor de steamer, steam voor 8 min. tot deze ontdooid is maar niet (grijs) gaar is.

Duw met een tweede mand bovenop de spinazie het teveel aan vocht er uit, afsmaken met pezo en muskaatnoot.

Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) van 13L. melk.

Portioneer de koolvis (diepvriesvis eerst ontdooien).

Bedek de bodem van een gastronormplaat met een laag spinazie, schik hierop dicht bij elkaar de koolvis.

Overgiet met behulp van een schenkkan de bechamel over de stukken vis (gehele schotel) en strooi dicht met de gemalen kaas.

Afbakken op 180°C gedurende 30min.

Serveren met aardappelpuree of duchesse aardappelen.








  


HACCP/ALLERGENEN