Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Pudding Yin-yang  (met cacao)

Pudding Yin-yang  (met cacao)































Bereiding:

Vanillepudding bereiden:

3/4 melk koken, de vanillepudding oplossen in 1/4 melk en de kokende melk binden (hoeveelheid afnemen voor de diëten en diëetsuiker onder mengen).

350gr. suiker toevoegen en even laten doorkoken.

Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.

 

Chocoladepudding bereiden:  

3/4 melk koken met de suiker, vanillepudding en cacao met 1/4 melk machinaal los roeren (cacao lost moeilijk op).

Giet de cacao oplossing op de kokende melk (al roerend met klopper) en laat even opkoken.

Met een schenkkan bovenop de vanillepudding gieten, afwerken met een rossas slagroom (slagroom met 8gr. suiker stijf kloppen) en een chocolade garnituur.