Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Provencaalse saus (voor vlees)

Provencaalse saus (voor vlees)

Ingrediënten

Per liter



Vleessaus

0,9 l.

Paprika streep rood Ardo

65 gr.

Champignons

 250 gr.

Tomatenpuree (blik)

 40 gr.

Provençaalse kruiden

0,2 eetlepels

Bereiding:

Bereid een vleessaus (zie rubriek sauzen).

Was de champignons, in vier snijden en bakken in boter.

Paprika fijn hakken en met de champignons meestoven, tomatenpuree toevoegen en even omroeren.

Blussen met de saus, Provençaalse kruiden toevoegen en even laten opkoken.

Houd warm op een laag vuurtje.









  


HACCP/ALLERGENEN