Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Preisoep

Preisoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

133 gr.

Kippenbouillon Knorr

6,67gr.

Preisoep Knorr

20 gr.

Stoofprei

0,1 bussel

Soepballetjes

25 gr.

Aardappelen

16,67 gr. 

Pezo


Water


Bereiding:

De soepgroenten, aardappelen, kippenbouillon Knorr en peper opzetten met heet water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

De stoofprei reinigen, goed wassen, fijn versnijden en stoven in een weinig boter, afsmaken met pezo.

De soep mixen met preisoep Knorr en op smaak brengen met pezo.

Garnituur:

De gestoofde prei en soepballetjes even verwarmen met de soep.


HACCP/ALLERGENEN