Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Portugese soep

Portugese soep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten oranje dv.

133 gr.

Tomatenpuree blik

53 gr.

Tomatenblokjes blik

53 gr.

Wortelen

100 gr.

Kippenbouillon Knorr

8,33 gr.

Rijst

8,33 gr. 

Gehakte peterselie dv.


Suiker


Pezo


Water


Bereiding:

Bereidt de tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum).

Kook de rijst met water en een weinig zout.

Als deze beetgaar is afgieten en afspoelen.

Verdeel de rijst, tomatenblokjes en gehakte peterselie in de potten en vul aan met de hete soep.


HACCP/ALLERGENEN