Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Pompoensoep met courgette

Pompoensoep met courgette

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten oranje dv.

133 gr.

Kippenbouillon Knorr

8,33 gr.

Pompoenblokjes dv.

333 gr.

Of pompoen vers

467 gr.

Vermicelli

5,83 gr.

Soepballetjes dv.

25 gr. 

Courgette

0,2 st.

Gehakte peterselie dv.


Pezo


Olie


Bereiding:

De soepgroenten, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in heet water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

Indien je verse pompoen gebruikt eerst schillen, pitten verwijderen en in grove stukken snijden.

Zodra de soep kookt de pompoen toevoegen.

De courgetten met schil in blokjes (5cm.) snijden, lichtjes stoven in een weinig olie en kruiden met pezo.

Soep mixen, afsmaken met pezo en de vermicelli toevoegen, als de vermicelli gaar is (10 min.) de gestoofde courgettes even laten opwarmen in de soep.

Garnituur:

Gehakte peterselie en soepballetjes.

HACCP/ALLERGENEN