Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Pastinaaksoep

Pastinaaksoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

133 gr.

Pastinaakblokjes Ardo

170 gr.

Kippenbouillon Knorr

8,67 gr.

Melk

0,07 l.

Aardappelen

8,33 gr.

Pezo


Water


Bereiding:

Soepgroenten, kippenbouillon, aardappelen en peper met heet water aan de kook brengen.

Zodra de soepgroenten gaar zijn de pastinaakblokjes toevoegen. Verder laten pruttelen tot dat de pastinaakblokjes gaar zijn.

Melk toevoegen, fijn mixen en afsmaken met pezo. Afwerken met fijn gehakte peterselie en eventueel soepballetjes.

Let op! Niet meer aardappelen toevoegen anders is de soep te dik.




HACCP/ALLERGENEN