Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Bechamelsaus

Bechamelsaus

Ingrediënten

Per 10 personen



Halfvolle melk

8,8 dl.

Roux

108,82 gr.

Nootmuskaat

3 st..

Pezo

  0,8 dl.

Bereiding:

Uien grof snipperen.

De blinde vinken mooi bruin bakken in boter, in een ruime pot scheppen. De uien nadien goudbruin bakken.

Mosterd, kippenbouillon, laurier en peper toevoegen en even mee stoven.

Blussen met water, in een kookpot scheppen en verder aanvullen met water tot ze juist onder staan.

Op een zacht vuurtje gaar laten pruttelen, schep het vlees uit de saus en bind het vocht met de bruine roux.

Afsmaken met pezo.








  



HACCP/ALLERGENEN