Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Paella met vis

Paella met vis

Ingrediënten

Per 10 personen



Koolvisfilet

375 gr.

Zalmfilet

375 gr.

Scampi dv.

313 gr.

Zeevruchtencocktail dv.

313 gr.

Visbouillon Knorr

4062

Pezo


Bereiding:

Bereid een paella (zie paella met kalkoen en chorizo) zonder kalkoen en chorizo.

Kippenbouillon vervangen door visbouillon.

De vis in kleine stukken versnijden en pas op het laatste laten meegaren met de paella.

Afwerken met grof gehakte bladpeterselie.








  


HACCP/ALLERGENEN