Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Mosterdsaus

Mosterdsaus

Ingrediënten

Per liter



Witte wijnsaus

0,75 gr.

Halfvolle melk

0,25 l.

Blanke roux Knorr

 65 gr.

Mosterd De Vos Lemmens

 70 gr.

Kurkuma

0,1 eetlepel

Pezo


Bereiding:

Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) met 0,75l. melk, 65 gr. roux, pezo en nootmuskaat.

Bereid een witte wijnsaus, 0,25l. (zie sauzen).

Voeg samen, meng de mosterd en kurkuma er onder volgens wens.

Verder afsmaken met pezo en houd warm.

Het gebeurt dat de saus door de zuurtegraad schift (witte wijn en mosterd in de saus), even opnieuw mixen en bijbinden met blanke roux Knorr.







  


HACCP/ALLERGENEN