Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Mokkapudding

Mokkapudding





















Bereiding:

1 Liter melk aan de kook brengen, 2,5dl. melk machinaal met de vanillepudding en oploskoffie klontervrij kloppen.  

De klontervrije massa onder de kokende melk kloppen, laten binden en even al roerend laten doorkoken.

(Een hoeveelheid afnemen voor de diëten ong. 2dl., de diëetsuiker onder roeren en verdelen).

Suiker bij de pudding doen, stevig los roeren tot de suiker geheel is opgelost.

Verdelen met een schenkkan in de potjes.

Even aan de kant laten afkoelen tot ze lauw zijn, dan in de koeling plaatsen.

Afwerking: slagroom opkloppen met de suiker en op de koude pudding spuiten, gecarameliseerde hazelnoot bovenop.