Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Mokka-essence

Mokka-essence











Bereiding:

Doe de suiker in een potje, bedruppel met water tot dit volledig nat is.

Breng aan de kook op het vuur (niet met een lepel in roeren enkel ronddraaien met het potje) tot deze stroperig is en gekarameliseerd ruikt.

Blus met 0,3dl. heet water (let op voor verbranden) en laat even los koken.

Strooi de oploskoffie er bij en roer met een klopper tot deze opgelost is en zonder klonters.

Even opkoken en een beetje laten afkoelen alvorens in een bokaaltje te gieten.

Lang te bewaren (3 à 6 maand) niet nodig in de koeling.

Zeer straf dus druppelsgewijs gebruiken.