Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Minestronesoep

Minestronesoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten oranje dv.

67 gr.

Kippenbouillon Knorr

8,33 gr.

Lookpasta

0,050 eetlepel

Courgetten

  0,067 gr.

Bloemkool

0,033 st.   

Boontjes dv.

13,03 gr.

Knolselder dv.

13,03 gr.

Tomatenpuree blik

40 gr.

Gezouten spek 1 cm. dik

0,833 snede

Vermicelli

5 gr.

Gemalen kaas

25 gr. 

Erwten dv.

 13,33 gr.

Spruiten dv.

 13,33 gr.

Pezo


Bereiding:

Soepgroenten, tomatenpuree, lookpasta, kippenbouillon Knorr en peper met heet water aan de kook brengen.

1/2 Uur voor afwerking van de soep worden de overige diepvriesgroenten met courgetteblokjes en bloemkoolroosjes toegevoegd aan de soep.

Intussen het spek ontzwoerden, kraakbeen verwijderen en in blokjes snijden.

Lichtjes bakken in een weinig boter en laten uitlekken in een zeef.

10min. Voor afwerking van de soep de vermicelli toevoegen.

Afsmaken.

Spek toevoegen en even laten opkoken.

Nogmaals afsmaken met pezo.

Garnituur:

Gemalen kaas apart en eventueel lookbroodjes.


HACCP/ALLERGENEN