Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Minestronesoep
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Soepgroenten oranje dv. |
67 gr. |
Kippenbouillon Knorr |
8,33 gr. |
Lookpasta |
0,050 eetlepel |
Courgetten |
0,067 gr. |
Bloemkool |
0,033 st. |
Boontjes dv. |
13,03 gr. |
Knolselder dv. |
13,03 gr. |
Tomatenpuree blik |
40 gr. |
Gezouten spek 1 cm. dik |
0,833 snede |
Vermicelli |
5 gr. |
Gemalen kaas |
25 gr. |
Erwten dv. |
13,33 gr. |
Spruiten dv. |
13,33 gr. |
Pezo |
|
Bereiding:
Soepgroenten, tomatenpuree, lookpasta, kippenbouillon Knorr en peper met heet water aan de kook brengen.
1/2 Uur voor afwerking van de soep worden de overige diepvriesgroenten met courgetteblokjes en bloemkoolroosjes toegevoegd aan de soep.
Intussen het spek ontzwoerden, kraakbeen verwijderen en in blokjes snijden.
Lichtjes bakken in een weinig boter en laten uitlekken in een zeef.
10min. Voor afwerking van de soep de vermicelli toevoegen.
Afsmaken.
Spek toevoegen en even laten opkoken.
Nogmaals afsmaken met pezo.
Garnituur:
Gemalen kaas apart en eventueel lookbroodjes.
|
HACCP/ALLERGENEN |
|
|
|
|
|
|