Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Mexicaanse tomatensoep

Mexicaanse tomatensoep

Ingrediënten

Per liter



Tomatensoep met basilicum (zie soepen)

1 l.

Braadkippen

0,067 st.

Mais in blik uitgelekt

16,66 gr..

Pezo


Bereiding:

De dag ervoor een kippenbouillon (zie kippenbouillon) maken van de 2 kippen, afkoelen en in de koeling plaatsen.

Bereidt een tomatensoep (zie tomatensoep met basilicum maar zonder het garnituur) maar gebruik daarbij wel de kippenbouillon.

De kippen uitpellen en de maïs afspoelen, deze aan de soep toevoegen nadat ze gemixt is en even laten doorkoken.


HACCP/ALLERGENEN