Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Mediterrane tomatensoep

Mediterrane tomatensoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten oranje dv.

133 gr.

Wortelen

100 gr.

Tomatenpuree blik

53 gr.

Kippenbouillon Knorr

8,33 gr.

Tomatenblokjes blik

90 gr.

Soepballetjes dv.

25 gr. 

Provençaalse kruiden

0,033 eetlepel 

Water


Pezo


Suiker


Bereiding:

De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.

De groenten gaar koken.

De soep mixen en afsmaken met pezo.

(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)

Soep verder afsmaken met weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.

Op het laatst de Provençaalse kruiden toevoegen en even opkoken.

Afwerken met tomatenblokjes en soepballetjes.


HACCP/ALLERGENEN