Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Mediterrane tomatensoep
Ingrediënten |
Per liter |
|
|
Soepgroenten oranje dv. |
133 gr. |
Wortelen |
100 gr. |
Tomatenpuree blik |
53 gr. |
Kippenbouillon Knorr |
8,33 gr. |
Tomatenblokjes blik |
90 gr. |
Soepballetjes dv. |
25 gr. |
Provençaalse kruiden |
0,033 eetlepel |
Water |
|
Pezo |
|
Suiker |
|
Bereiding:
De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon Knorr, wortelen en peper met heet water aan de kook brengen.
De groenten gaar koken.
De soep mixen en afsmaken met pezo.
(de nodige hoeveelheid afnemen voor de diëten)
Soep verder afsmaken met weinig suiker voor de zure smaak te verminderen.
Op het laatst de Provençaalse kruiden toevoegen en even opkoken.
Afwerken met tomatenblokjes en soepballetjes.
HACCP/ALLERGENEN |
||||
|
|
|
|
|