Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Mayonaise

Mayonaise

Ingrediënten

Per liter



Eidooier

2,78 st.

Mosterd De Vos Lemmens

0,83 eetlepels

Azijn

 1,11 eetlepels.

Water

 0,83 dl.

Slaolie

0,83 l..

Pezo


Bereiding:

Eidooier, mosterd, azijn, peper en zout even los kloppen.

Machinaal op halve snelheid verder kloppen, terwijl olie beetje bij beetje toevoegen.

Wanneer de helft van de olie is toegevoegd rustig het koude water toevoegen, vervolgens de rest van de olie.

Afsmaken met zout (geen peper meer geeft zwarte spikkels) eventueel nog wat azijn of mosterd volgens smaak.

Laten opstijven en koelen in de koelkast.

Nooit uit de koelkast bewaren.





HACCP/ALLERGENEN