Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Lasagne

Lasagne

























Bereiding:

Bereid spaghettisaus (zie rubriek sauzen), bereid bechamelsaus (idem).

In een ovenschotel of gastronoomplaat een kleine hoeveelheid spaghettisaus scheppen.

De lasagne bladen naast elkaar licht overlappend leggen, bovenop een laag bechamelsaus.

Opnieuw een laag lasagne maar dwars tegenover de vorige laag.

Bovenop verder gaan met nog 2 lagen spaghettisaus.

Op de laatste laag spaghettisaus in het midden een streep bechamel bovenop.

Dicht strooien met gemalen kaas en afbakken op 170°C. gedurende 40min.

Afwerken met gehakte peterselie.

Opbouw:

Bovenaan ovenschotel

gemalen kaas

streep bechamel

spaghettisaus

lasagneblad

spaghettisaus

lasagneblad

bechamel

lasagneblad

spaghettisaus

lasagneblad

weinig spaghettisaus


Onderaan ovenschotel