Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Lasagne
Bereiding:
Bereid spaghettisaus (zie rubriek sauzen), bereid bechamelsaus (idem).
In een ovenschotel of gastronoomplaat een kleine hoeveelheid spaghettisaus scheppen.
De lasagne bladen naast elkaar licht overlappend leggen, bovenop een laag bechamelsaus.
Opnieuw een laag lasagne maar dwars tegenover de vorige laag.
Bovenop verder gaan met nog 2 lagen spaghettisaus.
Op de laatste laag spaghettisaus in het midden een streep bechamel bovenop.
Dicht strooien met gemalen kaas en afbakken op 170°C. gedurende 40min.
Afwerken met gehakte peterselie.
Opbouw:
Bovenaan ovenschotel
gemalen kaas
streep bechamel
spaghettisaus
lasagneblad
spaghettisaus
lasagneblad
bechamel
lasagneblad
spaghettisaus
lasagneblad
weinig spaghettisaus
Onderaan ovenschotel