Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Komkommersoep

 Komkommersoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

133 gr.

Komkommer

0,7 st

Halfvolle melk

7 cl.

Maizena

8,3 gr.

Aardappelen

16,66 gr.

Kippenbouillon Knorr

8,33 gr. 

Gehakte peterselie

1 gr. 

Water


Pezo


Bereiding:

Soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.

Zo snel mogelijk aan de kook brengen.

Was de komkommers en snij 13st. in kleine stukken, de overige 7st. snij je in blokjes van 0,5cm. groot.

½ Uur voor afwerking van de soep de versneden (13st.) komkommers toevoegen.

Intussen de komkommerblokjes (7st.) even fruiten in olie en kruiden met pezo.

¼ Uur voor bereidingstijd de halfvolle melk toevoegen.

Soep mixen, binden (papje van maïzena en weinig water) en verder afsmaken met pezo.

Afwerken met de blokjes komkommer en gehakte peterselie





HACCP/ALLERGENEN