Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Koffiesprits

Koffiesprits





















Bereiding:

Boter met suiker machinaal crèmen, ei toevoegen en los kloppen. Gezeefde bloem onder mengen en enkele druppels mokka essence (zie allerlei).

Met een gekartelde spuitmond (10mm.) op een bakplaat met siliconen mat of bakpapier een slang van 2 bochten (tegen elkaar) spuiten.

Afbakken op 200°C gedurende 10min. even uit de oven laten afkoelen. Los maken en verder laten afkoelen op een rooster.

Maak de fondant lauw in de microgolfoven, roer enkele druppels mokka essence onder.

Leg al de koeken dicht tegen elkaar.

Spuit met behulp van een papieren spuitzakje enkele streepjes op de mokkaspritsen.