Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Knolseldersoep

Knolseldersoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

67 gr.

Knolselder

367 gr.

Aardappelen

16,66 gr.

Kippenbouillon Knorr

6.66 cl.

Soepballetjes dv.

25 gr.

Pezo


Water


Bereiding:

De knolselder reinigen, afspoelen en in kleinere stukken verdelen, het loof zonder blad mag er ook bij.

Groene soepgroenten opzetten met aardappelen, kippenbouillon Knorr, heet water en peper.

Aan de kook brengen, knolselder en loof toevoegen en de soep gaar koken.

Mixen en afsmaken met pezo, soepballetjes toevoegen en even laten opkoken.

HACCP/ALLERGENEN