Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Kippenroomsoep

Kippenroomsoep





















Bereiding:

Van de kip wordt de dag voor bereiding van de soep een bouillon gemaakt (zie kippenbouillon).

De soepgroenten, uien, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.

De gekookte kip pellen en in kleinere stukken verdelen.

Soep mixen en afsmaken met pezo.

(Een hoeveelheid soep afnemen voor de diëten)

Aan de kook brengen, mixen en binden met de roux.

Afsmaken met pezo.

Garnituur: de stukjes kip even mee verwarmen in de soep en daarna de room onder roeren (niet meer laten koken)..