Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Kippenbouillonsoep

Kippenbouillonsoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten oranje dv.

 133 gr.

Kippenbouillon Knorr

10 gr.

Vermicelli

4,16 gr.

Braadkippen

  86 gr.

Water

   

Pezo


Bereiding:

Bereid de dag voor de bereiding van de soep een kippenbouillon van de kip(zie kippenbouillon).

De soepgroenten, de verse kippenbouillon, kippenbouillon Knorr, heet water en peper aan de kook brengen.

De kip pellen en in kleinere stukjes verdelen.

10 min. voor afwerking van de soep de vermicelli toevoegen.

De soep afsmaken met pezo.

Garnituur :

De stukjes kip even laten meekoken in de soep.

HACCP/ALLERGENEN