Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Kervelsoep

Kervelsoep

Ingrediënten

Per liter



Soepgroenten groen dv.

133 gr.

Kervelporties dv.

83 gr.

Kippenbouillon Knorr

8.33 gr.

Water

67 cl.

Aardappelen

16.67 gr.

Soubry letters/vermicelli

6.67 gr.

Pezo


Bereiding:

De soepgroenten, kippenbouillon Knorr, aardappelen en peper opzetten met warm water.

Aan de kook brengen.

½ Uur voor afwerking van de soep de kervelporties toevoegen.

Soep mixen en afsmaken met pezo.

Vermicelli of lettertjes toevoegen en gaar koken.

Garnituur: soepballetjes even mee opkoken.

HACCP/ALLERGENEN