Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Kalfspeper

Kalfspeper

























Bereiding:

Uien grof snipperen.

Het kalfsvlees kleuren in de bakboter, kruiden met pezo, uien toevoegen en even laten mee kleuren.

Blussen met water

De massa in een ruime kookpot scheppen en aanvullen met water tot de massa juist onder staat.

Laurier, vleesbouillon toevoegen.

Gaarkoken (+/- 2 uur) tot het vlees gaar is.

Het vlees uit het vocht scheppen.

Vet afscheppen, afsmaken met pezo, laurier verwijderen en binden met de bruine roux.

Room, peperbolletjes toevoegen en het vlees toevoegen.

Opwarmen.

 

Tip: je kan het kalfsvlees perfect vervangen door varkensvlees (duivels stoofpotje).