Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA
Italiaanse salade
Ingrediënten |
Per 10 personen |
|
|
Tomaten |
5 st. |
Courgetten |
1 st. |
Grote uien |
625 gr. |
Basilicum |
0,250 bussel |
Sperziebonen |
125 gr. |
Groene ontpitte olijven |
63 gr. |
Olijfolie |
|
Azijn |
|
Pezo |
|
Bereiding:
Tomaten, courgettes en basilicum wassen, de uien pellen.
Tomaten in partjes versnijden, courgettes in grovere julienne, de uien ciseleren en de basilicum fijn hakken.
De boontjes beetgaar steamen, afspoelen onder koud water en grof snijden.
Olijven op water afspoelen, op olie mag je gewoon toevoegen.
Meng al de groenten en smaak ze af met olijfolie, azijn peper en zout.
HACCP/ALLERGENEN |
||
|
Geen |
|