Copyright © Alle rechten voorbehouden | Managed en gehost door Hantai BVBA

Schoolkeuken

Leopoldstraat 35/6

2550 KONTICH

Belgium




Contactgegevens:


Telefoon: +32472218267

E-mail: info@schoolkeuken.be



Links:

Chateau Marcel

Kunstenares Conny Verellen

Hantai



Italiaanse salade

Italiaanse salade

Ingrediënten

Per 10 personen



Tomaten

 5 st.

Courgetten

 1 st.

Grote uien

625 gr.

Basilicum

0,250 bussel

Sperziebonen

  125 gr.

Groene ontpitte olijven

63 gr.

Olijfolie


Azijn


Pezo


Bereiding:

Tomaten, courgettes en basilicum wassen, de uien pellen.

Tomaten in partjes versnijden, courgettes in grovere julienne, de uien ciseleren en de basilicum fijn hakken.

De boontjes beetgaar steamen, afspoelen onder koud water en grof snijden.

Olijven op water afspoelen, op olie mag je gewoon toevoegen.

Meng al de groenten en smaak ze af met olijfolie, azijn peper en zout.



HACCP/ALLERGENEN


Geen